به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله حقیقی پیش از ظهر سه شنبه در نشست مشاوران و کارشناسان امور بانوان فرمانداری های استان مرکزی در اراک، با اشاره به اهمیت فعالیت رسانه در عرصه اطلاع رسانی اظهار داشت: رسانه ها بهترین پل برقراری ارتباط میان مردم و مسئولان هستند و اگر بتوانیم در این عرصه روابط بهینه داشته باشیم اطلاعات مردمی توسط رسانه ها پالایش و به ما منتقل می شود و اطلاعات مسئولان نیز در دسترس مردم قرار می گیرد.
وی افزود: برقراری ارتباط میان رسانه ها و مدیران سبب انتشار اخباری مستند و حقیقی می شود که امیدواریم این ارتباط بهینه میان تمامی رسانه ها و مدیران برقرار شود، همچنین در نظر داریم جلسه ای با حضور اصحاب رسانه تشکیل و در این جلسه به تشریح راهکارهای برقراری ارتباط بهتر بپردازیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: جلسه امروز با محوریت کسب اطلاعات از جامعه بانوان استان مرکزی تشکیل شد، زیرا تمامی حوزه های هفتگانه تحت نظر معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری و تمامی مدیران کل رصد می شوند و در این زمینه برنامه بازدیدهای سرزده را در دستور کار قرار داده ایم.
حقیقی تصریح کرد: ظرفیت جامعه بانوان و جوانان استان مرکزی شناخته شده و براساس این ظرفیت های شناخته شده عمل می کنیم، زیرا به این ظرفیت ها اعتقاد داریم، از بانوان ارشد حوزه امور بانوان درخواست تشکیل یک بانک جامع اطلاعاتی امور بانوان را داریم و در این راستا پیشنهاد تشکیل اتاق فکر بانوان نیز ارائه داده شده است.
وی ادامه داد: معتقدیم که اقدامات نباید تنها در قالب شعار باقی بمانند بلکه باید جامه عمل بر تن کنند و ثمره این عمل خروجی مطلوبی باشد، برخی از مسائل حوزه بانوان و جوانان در دستور کار قرار گرفته اند، زیرا استاندار مرکزی برای اجرایی شدن آنها دستور مستقیم صادر کرده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی عنوان کرد: براساس تبصره یک ماده ۵۳ قانون یک درصد از اعتبارات دستگاه ها باید صرف امور ورزش و جوانان شود که تاکنون در استان مرکزی هیچ مبلغی دریافت نشده، اما امسال این تبصره را اجرایی می کنیم.
وی ابراز داشت: حداقل اقدامی که ما می توانیم برای قشر جوان به انجام برسانیم تاسیس یک خانه جوان برای آنها است که اجرای این طرح در اولویت قرار دارد، جوانان جامعه اجازه دارند که مدیران جامعه را مورد پرسش و پاسخ قرار دهند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی اضافه کرد: روند احداث پارک بانوان در شهر اراک با دقت مورد بررسی و پیگیری قرار دارد تا سریع تر به افتتاح برسد، همچنین بانوان باید نظرها و ایده های قابل اجرای خود را برای طرح های مربوط به این قشر ارائه دهند.
حقیقی افزود: راه اندازی بازارچه های خوداشتغالی برای بانوان مطلالبه ای به حق است اما ایجاد این بازارچه ها در تمامی مناطق اقدامی بسیار دشوار بوده و برقراری این مجامع نیازمند بررسی بیشتر است.
وی ادامه داد: مشاوران موظف هستند پیش از ازدواج جوانان جامعه را با واقعیت های زندگی آشنا کنند و خانواده ها نیز باید از اجرای اینگونه طرح ها استقبال به عمل آورند، زیرا بروز آسیب های اجتماعی گستره بسیار عمیقی دارد و این مسائل زمانی برطرف خواهند شد که آحاد جامعه در راستای رفع آن مشاکت داشته باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی عنوان کرد: روند مبارزه با موادمخدر قابل قبول بوده اما این مسئله باید توسط خانواده کنترل شده و پس از آن از سوی مدارس، اجتماع، رسانه ها، مساجد، روحانیون به عنوان ستون های جامعه، نیروی انتظامی و دادگاه ها به کنترل گرفته شود.
حقیقی خاطرنشان کرد: با وجود شبکه های مجازی در این دوره سرعت جابه جایی اطلاعات بسیار بالا رفته که همین امر لازمه فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به جوانان است که در این راستا باید تمامی ادارات پای کار آمده و با تقسیم کار یک خدمت اجتماعی مطلوب ارائه دهند.
وی بیان کرد: برگزاری سفرهای کاری به شهرستان های استان مرکزی در دستورکار قرار دارد تا براساس این سفر ها اقدامات مدیران و اطلاعات لازم مورد بررسی قرار گیرد تا براساس جمع بندی های حاصله بتوانیم برنامه ریزی دقیق داشته باشیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ابراز داشت: پیشرفت فناوری اطلاعات مدیون جامعه آماری است، زیرا آمارها قابلیت تبدیل کیفیت به کمیت را دارند و امروز اگر به زبان آمار سخن نگوییم خود یک سرطان بزرگ برای جامعه است.
حقیقی افزود: افتتاح بیمارستان زرندیه در دستور کار قرار دارد و پس از رفع موانع موجود به بهره برداری می رسد، همچنین در راستای استقرار مراکز درمانی اعتیاد، دی آی سی ها و غیره درنظر داریم این توزیع، عادلانه و به تناسب موقعیت شهرستان های استان انجام شود.
نظر شما